Op 2 december 2023 organiseren we een wedstrijd waarin aflossingsteams van maximum 4 lopers beurtelings lopen om samen de mythische afstand van de marathon af te leggen. Wie al eens door het Drie Fonteinen park gelopen of gewandeld heeft, weet dat er een mooie maar pittige omloop kan worden uitgetekend. Per ronde van 10,5 km voorzien we 150 hoogtemeters, 250 trappen, een grot en mooie uitzichten. Kortom, een echt trailparcours met boswegjes, weideland en zelfs een stukje Romeinse heirbaan. Afwisselend single track en bredere loopstroken.

Volledig verkeersvrij, geen openbare weg.

Een uitdagende parcours voor alle trail-lopers en voor wie het iets meer mag zijn, kan je natuurlijk 2, 3 of alle vier de rondes voor je rekening nemen.

De wisselzone is indoor (droog en warm) en er zijn douches en kleedkamers in de nabije omgeving.

We hopen met dit initiatief niet alleen de doorwinterde traillopers te verwelkomen, maar ook teams van families, groepjes mama’s en/of papa’s, bedrijfsteams, vriendengroepen etc …

Naast de fysieke uitdaging willen we de deelnemers onderweg ook extra beleving aanbieden. Kortom, dit wordt een mooi event voor VAC én Vilvoorde!

Reacties zijn gesloten.