VAC organiseert de eerste Team Marathon Trail in Vilvoorde!

Een Team Marathon Trail in Vilvoorde!

 

Op 2 december 2023 organiseren we een wedstrijd waarin aflossingsteams van maximum 4 lopers samen de mythische afstand van de marathon zullen afleggen. Wie al eens door het Drie Fonteinen park gelopen of gewandeld heeft, weet dat er een mooie maar pittige omloop kan worden uitgetekend. Per ronde van 10,5 km voorzien we 150 hoogtemeters, 200 trappen, een grot, een tunnel en mooie uitzichten. Kortom, een echt trailparcours met boswegjes, weideland en zelfs een stukje romeinse heirbaan. Volledig verkeersvrij, geen openbare weg.

 

We hopen met dit initiatief niet alleen de doorwinterde traillopers te verwelkomen, maar ook teams van families, groepjes mama’s en/of papa’s, bedrijfsteams, vriendengroepen etc … En naast de fysieke uitdaging willen we de deelnemers onderweg ook extra beleving aanbieden. Kortom, we willen er een mooi event voor VAC én Vilvoorde van maken!

Het concept is in volle uitwerking , maar noteer de datum alvast in jullie agenda’s en begin maar te trainen!

Nog even de praktische zaken op een rijtje:

/°\ Datum: 2 december 2023
/°\ Concept: ploegjes met maximaal 4 lopers die elk 10.5km lopen
/°\ Updates: volg deze pagina of ga naar de Instagram / Facebookpagina van het evenement
/°\ Wil je helpen met de voorbereiding en tijdens het event? Stuur een mailtje naar                 teammarathontrail@gmail.com of laat een bericht na via FB of Insta