Na 33 jaar voorzitterschap heeft Raymond Seneca tijdens de statutaire vergadering van vorige woensdag de voorzittersfakkel doorgegeven aan Maxime Vanden Daele.

De betekenis van Raymond voor VAC kan niet onderschat worden. Hij is gedurende decennia de motor geweest van de groei en de bloei van onze club, als voorzitter én als hoofdsponsor via zijn bedrijf Electro 80. Samen met Roger Van Binst heeft hij VAC van een klein en onbekend provincieclubje uitgebouwd tot één van de toonaangevende clubs in België met vaandeldragers zoals Kim Gevaert, Elodie Ouedraogo, Hans Van Alphen en momenteel Noor Vidts.

In de loop van 2023 zullen we uitgebreid de tijd nemen om Raymond te vieren en te bedanken voor het enorme werk dat hij samen met het bestuur gerealiseerd heeft. Op voorstel van het VAC bestuur heeft Raymond het Ere-voorzitterschap aanvaard en zal hij ook lid blijven van het VAC bestuur om zo de continuïteit mee te verzekeren.

Maxime is reeds 25 jaar lid van onze club en zetelt een kleine 20 jaar in het bestuur. Hij zal nu samen met bestuursleden Raymond, Frank De Smedt, Eva Van den Bossche, Erik Wyns en Yvette De Schutter de leiding van de club op zich nemen en een antwoord proberen te bieden aan de vele uitdagingen waarmee onze club geconfronteerd wordt.

Uit naam van de ganse club wensen wij Raymond hartelijk proficiat met zijn Ere-voorzitterschap en veel succes aan Maxime en de bestuursploeg.

Reacties zijn gesloten.