INFO NIEUWE SEIZOEN – BELANGRIJKE INFO VOOR JEUGDATLETEN

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur. Je kan vanaf nu je inschrijving in orde brengen door het inschrijvingsformulier in te vullen en je lidgeld te betalen. Om de kwaliteit van onze jeugdtrainingen te blijven garanderen zal vanaf dit jaar gewerkt worden met een maximaal aantal atleten dat kan inschrijven per jeugdcategorie (kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen). Dit wil zeggen kinderen geboren vanaf geboortejaar 2010. Voor alle andere categorieën kunnen nieuwe geïnteresseerden gewoon inschrijven.

Hoe gaan we te werk voor de jeugd?

Alle huidige jeugdleden kunnen sowieso lid blijven van de club. Wel vragen we jullie om tegen ten laatste 5 oktober de inschrijvingen volledig in orde te brengen (invullen inschrijvingsformulier én betaling lidgeld).

Ben je nog geen lid van de club?

Vanaf 1 september openen we een wachtlijst. Je kan je kind op de wachtlijst toevoegen door alvast het inschrijvingsformulier in te vullen. Daarin kan je duidelijk maken dat het om een nieuwe aanmelding gaat. Afhankelijk van de vrije plaatsen worden per leeftijdscategorie de eerste van de wachtlijst gecontacteerd. Vanaf 7 oktober krijg je van ons een bericht over de vrije plaatsen en wat je moet doen om je inschrijving te finaliseren.

Wil je eerst eens komen proberen vooraleer je je op de wachtlijst zet? Dat kan! Op woensdag 21 september en vrijdag 23 september zijn er twee testtrainingen voor nieuwe atleten.

Voor meer praktische info over de jeugdtrainingen kan je terecht op de jeugdpagina op de website of bij de jeugdcoördinator vac.jeugd@gmail.com

Reacties zijn gesloten.