Start nieuw atletiekseizoen

Datum: 1-10-2015

Vanaf september gaan heel wat jongeren terug aan het sporten. Wil ook jij eens proeven van het lopen, het werpen of het springen? Kom tijdens de maand september GRATIS deelnemen aan onze activiteiten:

- Een atletiek bewegingsschool voor jongeren vanaf 5 jaar (Gebj 2010 en vroeger)
- Atletiekinitiaties vanaf 10 jaar waarbij de veelzijdige vorming van het kind centraal staat
- Specifieke atletiektrainingen in lopen, werpen en springen voor jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar
- Jogtrainingen per niveau voor volwassenen vanaf 16 jaar

Elke woendag en vrijdag tussen 18u en 20u aan de atletiekpiste van het Domein Drie Fonteinen (langs het kanaal).

Daarnaast heeft de atletiekvereniging ook een aanbod voor personen die nog nooit sport hebben beoefend en die op een ontspannen, recreatieve manier wat aan een gezonde levensstijl willen werken:
- Start to Run sessies: in het najaar start de 10-weken sessie op woensdag 16 september: twee sessies van 1u per week, telkens op woensdag en vrijdag om 18u.
- FitFree bewegingslessen: start op dinsdag 1 september: twee sessies van 1u per week, telkens op dinsdag en donderdag om 20u.
Voor het joggen zijn loopschoenen aangewezen. De FitFree sessie die van september tot november loopt omvat een wandelactiviteit gecombineerd met versterkende oefeningen. Hiervoor is geen speciale outfit vereist. Inschrijvingen gebeuren via onderstaande mail of ter plaatse.
Bekijk ook het promofilmpje van FitFree op de facebookpagina 'FitFree VAC'.

Denk niet alleen aan de sportieve opvoeding van je kind, denk ook aan je eigen ontspanning en een gezonde portie beweging!

Info en inschrijving: secretaris KVAC - Yvette De Schutter - 0498/45 64 23 - yvette.de.schutter@telenet.be