Gratis testrit Elliptigo

Datum: 28-10-2018

Op zondagvoormiddag 28 oktober organiseert Vilvoorde Atletiekclub een wandeling en natuurloop in het domein Drie Fonteinen.
• De wandeling gaat over een traject van ongeveer 5km en start om 10u. • Voor de natuurloop gebruiken we de Loopomloop van Sport Vlaanderen, die 9km lang is en eveneens start aan de atletiekpiste. Ook met de joggers spreken we af om 10u aan de atletiekpiste.
Na de activiteiten is er douchemogelijkheid.

Na deze activiteiten kan je nog een testrit maken met de Elliptigo, een “loopfiets” die een goed alternatief biedt voor mensen die nog wel willen joggen maar dit niet meer kunnen omwille van problemen aan de knieën of de heup OF voor joggers die het lopen willen afwisselen met een minder belastende variant die hetzelfde conditionele resultaat geeft. Veel topatleten (o.a. Louise Carton en Koen Naert) maken reeds gebruik van de Elliptigo.

De Elliptigo kan aan de atletiekpiste gratis getest worden vanaf 11u door al wie eerst deelneemt aan de wandeling of de natuurloop en die minstens 15 jaar is.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Nadien voorzien we wel nog een hapje (croque uit het vuistje) en een drankje in de kantine.

Om organisatorische reden vragen we vooraf in te schrijven viadeze link of via mail naar vac@atletiek.be .