Loop je rijk

Datum: 8-10-2017

Op 8 oktober organiseert VAC een “Loop je rijk”-sponsorloop ten voordelen van Vredeseilanden. De opbrengsten van deze actie gaan naar CAC Pangoa (Peru), dat met de hulp van Vredeseilanden het leven van hun boeren en boerinnen wil verbeteren en de productie wil verhogen in harmonie met de natuur en zonder het milieu te schaden.

Maar niet alleen het project wordt er beter van: ook jij kan er een centje mee verdienen!

Wat is de bedoeling?
Je gaat met familie, vrienden, klasgenoten, … de uitdaging aan om binnen een tijdspanne van 30 minuten of 60 minuten (zoals je zelf verkiest, beneden de 14j mag je enkel deelnemen aan de 30’-loop) een aantal rondjes af te leggen rond de atletiekpiste (400m). Voor elk rondje laat je je sponsoren. De helft van de opbrengsten zijn voor jou, de helft schenken we aan Vredeseilanden.
Bv. Ik loop 30’ – tante Mia sponsort me voor € 1/ronde. Ik loop 8 rondjes en krijg van tante Mia € 8. Daarvan is € 4 voor mezelf, € 4 schenk ik aan het goede doel.

Let wel: je mag zowel lopen als stappen, je hoeft dus niet de hele tijd door te lopen.

Ga jij mee de uitdaging aan om zoveel mogelijk rondjes te lopen? Begin alvast met het verzamelen van “sponsors” voor jouw inzet en kom op 8/10 tegen 10u45 naar de atletiekpiste zodat je tijdig mee kan starten! Na de loop ontvang je een attest van de gelopen afstand en reken je alvast de 50% van jouw opbrengsten af aan de stand van Vredeseilanden.

En na de inspanning kan je nog nagenieten bij een drankje en een croque uit het vuistje!

Extra informatie: Hier