BvV Pup/Min Meisjes

Datum: 29-4-2017

Onze pupillen en miniemen meisjes gaven vandaag het beste van zichzelf tijdens de Beker van Vlaanderen. De persoonlijke records sneuvelden wedstrijd na wedstrijd en zo deden we een beetje onverwacht mee voor het podium.

De 1000 meters en de aflossingen zouden de beslissing moeten brengen. Lotte gaf zich helemaal en deed maar liefst meer dan 30 seconden af van haar PR maar moest toch nog enkele sterkere tegenstanders voor laten. Helena beef een ganse wedstrijd vechten voor een top 3 plaats maar viel in de laatste rechte lijn nog terug naar plaats 5. Toch zeer knap van onze eerstejaarsminiem!!

De aflossingen verliepen allemaal perfect. Hierin eindigden de miniemen nipt 2e en de pupillen streden voor wat ze waard waren! Spannend afwachten wat het eindresultaat zou worden. Het sterke Geraardsbergen won verdiend en DAC wist door hun sterke 1000m en aflossingen nog nipt over VAC te springen. Kleine ontgoocheling dus dat we zo nipt de finale misten, maar als trainers konden we niet anders dan zeer tevreden zijn. Met onze kleine groep (5 pupillen en 8 miniemen) hebben we getoond dat niet de kwantiteit maar wel de kwaliteit belangrijk is! De miniemen meisjes waren trouwens met voorsprong de beste van alle deelnemende ploegen!

Aan alle pupillen en miniemen proficiat meisjes!! Jullie mogen trots zijn op jullie prestaties!
Dank aan Bert en Kevin voor de ondersteuning vandaag en aan Lola voor de mooie foto's!!

Foto's kan je hier bekijken

Extra informatie: Hier