VAC Jeugd Weekend

Datum: 29-1-2017

Dit weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse traditie waarbij we met onze jeugd richting het Sport Vlaanderen domein trokken in Hofstade.

We verzamelde rond 9u15 en nadat iedereen geïnstalleerd was in zijn kamer vertrokken we rond 10u voor een ochtend loop en spelletjes. In de namiddag zijn we richting zwembad getrokken voor wat waterpret. 's avond stond een een leuk nachtspel op het programma waarbij de jongsten een reis rond de wereld gemaakt hebben en de grotere jeugd een moord hebben opgelost en de bijbehorende schat hebben gevonden.

Dag 2 begonnen we met een BMX / Mountainbike tocht door het domein. Dankzij de kleine regenval 's morgens vroeg lag het parcours er extra zwaar bij maar dat maakt het alleen leuker. In de namiddag hebben we nog enkele leuke omnisporten gedaan en sloten we het weekend af met de finale van het wereldkampioenschap veldrijden. Waarna we moe maar voldoen terug huiswaarts gingen.

Een dikke merci aan het team van trainers (Bruno Binst, Bert Vuchelen, Tim Lievens, Peter Creemers, Jana Willems, Kevin Rollier en Willem Deboeck) die er weer echt een supereditie van gemaakt hebben!! Of zoals de VAC-miniemen meisjes het zongen "VAC is Top".

De foto's van het weekend kan je hier bekijken.