Route naar Clubfeest

Datum: 8-10-2016

Vanuit Antwerpen
Volg de E19 Antwerpen-Brussel richting Brussel. Op het einde van de E19 (ter hoogte van Vilvoorde) neem je rechts de Brusselse grote ring, richting Gent. Neem uitrit: 'Militair Ziekenhuis / Kanaalzone' (dit is de eerste afrit na het viaduct van Vilvoorde). Dan rechtsaf en deze baan volgen (rechtdoor aan 2 ronde punten ). Op je rechtse kant is Medialaan/VTM, dan groot open grasveld. Bord met Brasserie “Drie Fonteinen”, hier rechts inslaan (kasseiweg). Zaal is aan je rechterkant.

Vanuit Luik-Leuven
Volg de E40 richting Brussel‚ rij de Brusselse grote ring op richting Gent. Neem uitrit: 'Militair Ziekenhuis / Kanaalzone' (dit is de eerste afrit na het viaduct van Vilvoorde). Dan rechtsaf en deze baan volgen (rechtdoor aan 2 ronde punten ). Op je rechtse kant is Medialaan/VTM, dan groot open grasveld. Bord met Brasserie “Drie Fonteinen”, hier rechts inslaan (kasseiweg). Zaal is aan je rechterkant.

Vanuit Oostende‚ Gent‚ Bergen‚ Halle
Neem de Brusselse grote ring richting Zaventem. Neem uitrit: 'Militair Ziekenhuis / Kanaalzone' (dit is de laatste afrit vóór het viaduct van Vilvoorde). Dan linksaf en deze baan volgen (rechtdoor aan 3 ronde punten ). Op je rechtse kant is Medialaan/VTM, dan groot open grasveld. Bord met Brasserie “Drie Fonteinen”, hier rechts inslaan (kasseiweg). Zaal is aan je rechterkant.