Familiedag 9 oktober

Datum: 9-10-2016

Momenteel volgen 26 cursisten in Vilvoorde een opleiding tot Aspirant-Initiator in de atletiek en als evaluatieproef organiseren zij op 9 oktober een familiedag. De bedoeling is dat alle jeugdleden, broers en zussen hun beste trainingsoutfit en sportschoenen aantrekken om met onze jeugd te komen sporten. En ook de ouders mogen deelnemen! Het overgrote deel van de cursisten is aangesloten bij groot VAC, dus we kunnen spreken van een clubactiviteit, maar ook de cursisten die aangesloten zijn bij een andere club mogen jeugd en ouders meebrengen uit hun club. Wij hopen in ieder geval alle ouders en kinderen samen op de piste te zien voor deze ludieke atletiektraining.

Wanneer? Zondag 9 oktober om 10u. Gelieve 15 min. op voorhand aanwezig te zijn.
Waar? Atletiekpiste Vilvoorde, Brusselsesteenweg
Voor wie? Kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen en hun familie
Programma? We starten om 10u stipt. Het einde is voorzien rond 12u30.
Wat moet dat kosten? Behalve enkele zweetdruppels kost deze training jullie uiteraard niets.
Wat mee te brengen? Sportieve kledij en schoenen aangepast aan het weer. Eventueel reservekledij (kleedkamers zijn beschikbaar).
En een vat vol enthousiasme.
Vooraf inschrijven? We vragen niet om op voorhand jullie deelname te bevestigen, maar we kunnen ons natuurlijk wel beter organiseren en een nóg leukere familiedag in elkaar steken als we vooraf weten hoeveel ouders en kinderen er zullen deelnemen.

Wees er allemaal bij zodat jullie de cursisten een mooie evaluatieproef bezorgen.

Voor verdere informatie kan je altijd terecht bij Joris (0494/45.95.65 - lauwersjoris@hotmail.com).