Verslag Gouden 1500

Datum: 20-6-2016

Zondag 19 juni stond de traditionele Gouden 1500 m wedstrijd op onze piste op de agenda. Tegelijkertijd werden ook de provinciale titels op de steeple verdeeld.

Met amper 124 prestaties was onze organisatie niet echt een swingende wedstrijd. We kregen felicitaties voor de vlotte organisatie maar moeten ons toch vragen stellen over de redenen waarom de atleten de weg naar onze traditionele wedstrijd niet meer vinden.

De afwezigen hebben ongelijk. Atleten afkomstig uit alle landstreken (toch 36 verschillende clubs vertegenwoordigd) zetten hun beste beentje voor. En zeker ook de VAC atleten lieten een aantal puike prestaties optekenen (38 prestaties).

Op de steeple bleven 4 medailles (drie gouden, een brons) in Vilvoorde en werden twee clubrecords verbeterd. Een aantal (jonge) VAC'ers mochten op het podium na mooie prestaties op de kampnummers : polsstok, kogel, discus en ver.
Ook op de loopnummers waren de VAC'ers goed vertegenwoordigd, en werden podiumplaatsen weggekaapt. Voor ons hoofdnummer - de Gouden 1500m - traden nog 10 VAC'ers op de piste, en ook hier toch drie podium plaatsen.

De volledig uitslag vind je hieronder terug.

Extra informatie: Hier